Wij introduceren u de Mortipod 2.0 :
hygiënischer, praktischer, een langere levensduur, eenvoudiger in gebruik en zeer ergonomischmortipod

In 2013 hebben wij de Mortipod geïntroduceerd; een praktisch hulpmiddel dat wordt gebruikt, om met minimale belasting van uw rug en ledematen, de overledene horizontaal of over een trap te verplaatsen. Een overledene door nauwe gangen en smalle trappen van boven naar beneden vervoeren is een zware fysieke belasting. Lichamelijk zwaar werk is een belangrijke verzuimreden in de Uitvaartbranche. De Mortipod 2.0 voldoet aan de arbo-regels en maakt het tillen en overleggen van de overledene een stuk minder belastend.

Door onze ervaring en de feedback van onze klanten hebben wij de Mortipod vernieuwd. Behalve een nieuwe “look” heeft de Mortipod een aantal zeer grote veranderingen ondergaan.

mortipod-brancardEen aantal belangrijke veranderingen aan de Mortipod 2.0
-De Mortipod is van een ander materiaal, namelijk steviger, hygiënischer en makkelijker schoon te maken. Het materiaal neemt geen vocht meer op en zal door het slepen over de grond en het trekken aan de banden geen gaten of scheuren meer vertonen.
– De Mortipod is smaller, waardoor de Mortipod kan worden gebruikt op een brancard.
– En door zijn smalle uitvoering is de Mortipod nog wendbaarder en dus makkelijker voor gebruik in smalle ruimtes.
-Het sluiten van de Mortipod gebeurt niet meer met klittenband, maar door middel van een rits en gespen met een kliksysteem. Dit is vele malen hygiënischer, want de gespen nemen geen vocht op. Kleding kan niet beschadigen en de gespen maken veel minder geluid dan klittenband.

mortipod-handvat– De handvatten, vier aan beide lange zijdes, zijn voorzien van zacht kunststoffen buisjes, waardoor deze beter in de hand liggen.

 

mortipod-tas

 

De Mortipod is eenvoudig op te bergen. Sluit de bodybag met de rits en de gespen, reinig indien nodig het matras met een desinfectant en vouw de sleepbanden op. Vouw de Mortipod op en stop hem in de bijgeleverde tas.

Wilt u de Mortipod proberen? Wij geven 2 jaar garantie en een 100% tevredenheidsgarantie! Voor meer informatie zie de handleiding of de specificaties in onze webshop.

Bestel de Mortipod via de webshop of neem contact met ons op.