Bertis neemt Omega Supplies over

Bertis uitvaart BV neemt per 31 december 2022 Omega Supplies uit Spijkenisse over. Met deze overname vergroot Bertis zijn producten en dienstenaanbod voor zijn klanten in de uitvaartbranche en draagt zorg voor continuïteit van de activiteiten van Omega Supplies. Het bedrijf gaat verder onder de naam: Bertis Omega uitvaartproducten.

Door deze overname hebben bestaande klanten van Bertis toegang tot vele nieuwe producten en opleidingsmogelijkheden. “De producten van beide organisaties vullen elkaar mooi aan en dat zorgt voor een breder en kwalitatief passend assortiment, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Daarbij kunnen wij niet alleen de beste producten op het gebied van Thanatopraxie aanbieden, maar ook opleidingen met stages in Engeland’’, zegt Sebastiaan Smit, algemeen directeur van Bertis. “Door deze stap te zetten kunnen wij onze positie versterken in een zeer competitieve en veranderlijke markt.”

Michel Meijer van Omega Supplies is blij met de overname. “Dit zorgt ervoor dat onze bedrijfsactiviteiten, waarmee ik in 2012 ben begonnen, voortgezet kunnen worden en dat onze klanten goed bediend blijven. Omega Supplies en Bertis trekken al langere tijd samen op, waarbij gaandeweg een steeds nauwere band ontstond. Ik zie de toekomst voor mijn klanten dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Over Omega Supplies
Omega Supplies is opgericht vanaf de wetswijziging inzake thanatopraxie en sindsdien een betrouwbare partner als toeleverancier van producten en deler van kennis. Omega is ook de initiatiefnemer van stages in Engeland. De opleiding via Omega Engeland en Vesalius voorziet in een behoefte en het resultaat is toonaangevend. Omega Supplies vertegenwoordigt binnen Europa de Esco- en Fridgid-producten.

Bertis
Bertis is opgericht in 2010 door Sebastiaan Smit en Jilliza Ploegsma. Beiden, ieder op een andere manier, via hun vorige werkgevers betrokken geweest in de uitvaartbranche. Sebastiaan bij Familycards in de sales en Jilliza bij Mercurius in de marketing en communicatie. De bundeling van krachten maakt van Bertis een betrouwbare, stabiele, transparante en klantgerichte onderneming.

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.