De nieuwe en natuurlijke manier van (thuis) opbaren

Geen koeler meer nodig!

De BIO SAC 200 biedt de nabestaanden de mogelijkheid tot een mooi, warm en geheel natuurlijke manier van opbaren. Daardoor kunnen zij van het moment van overlijden tot het moment van de uitvaart op een liefdevolle manier afscheid nemen.

De BIO SAC 200 is een natuurlijk en biologisch product wat ervoor zorgt dat de overledene ongeveer vijf dagen mooi opgebaard kan worden, zonder koelplaat of invasieve behandeling.

WERKING BIO SAC 200
BIO SAC 200 adsorbeert de door het lichaam van de overledene uitgestoten gassen en vluchtige organische stoffen (VOS) waarin bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het ontbindingsproces dat de cellen vernietigt, zich kunnen ontwikkelen. BIO SAC 200 gaat dit tegen.
Actieve koolstof is een verbinding die specifiek geuren en vocht uit het lichaam van de overledene adsorbeert wanneer het lichaam zodanig van vocht is verzadigd dat dit naar buiten treedt. Ook de werking van de geïmpregneerde klei berust op de adsorptie van gassen, geuren en VOS. Door de werking van BIO SAC 200 kan het lichaam van de overledene, afhankelijk van het aantal filters dat bij de toepassing van deze techniek wordt gebruikt, 5 tot 10 dagen lang worden geconserveerd.

De filters worden, ongeacht het aantal dat wordt gebruikt, direct op de droge huid van het lichaam van de overledene gelegd.
Als het filter is voorzien van een zelfklevende sticker, wordt het schutvel verwijderd en het filter direct op het lichaam bevestigd.
Over het filter heen komt de kleding of een lijkkleed waarin het lichaam wordt gewikkeld.


Hierbij een video over de Bio Sac 200, de duurzame en natuurlijke manier van thuis opbaren. 


Klik hier voor nog meer video’s over de BIO SAC 200

Het aantal filters dat nodig is bij een volwassenen is 2 tot 4 stuks.
Zonder enig risico kunnen er meer filters op het lichaam van de overledene worden gelegd.
Hieronder een schema:

MEER WETEN?

Neem voor meer informatie contact op of bestel direct.

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.